Bollo

Geplaatst op woensdag 29 augustus 2018 @ 17:01 , 111 keer bekeken

Bollo is sinds jaar en dag de mascotte van Landal Green parks. Of je nu op een camping, bungalowpark of een combinatie hiervan komt je vind Bollo wel ergens terug.

Bollo is ranger van de natuur en heeft daarom een soort van boswachterspakje aan. De beer praat niet maar is dol op knuffelen en verwelkomt trouw alle kleine gasten bij aankomst en zwaait ze uit als ze weg gaan. Op de meeste parken heeft hij ook een eigen huisje. Hier is hij op gezette thuis voor de visite. Landal heeft ook een eigen gadgetlijn van Bollo met oa bordjes, avoturen spullen en nog meer wat je nodig kan hebben op vakantie. Bollo is een grote kindervriend die graag met de kinderen leuke spelletjes doet en ze voorleest maar hij is dol op de natuur en avonturen beleven en laat dat nu ook op de parken kunnen!

tv serie
Om Bollo nog bekender te maken is er een tv serie gemaakt. In eerste instantie was deze te zien via het homekanaal op de Landalparken maar inmiddels ook bij Telekids op RTL 8 te zien! 
In seizoen 1 van 'De avonturen van Bollo' beleeft Bollo allerlei avonturen samen met zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel in de natuur. Samen gaan ze schat zoeken, vliegeren, kamperen, logeren en nog veel meer. In Seizoen 2 gaat Bollo samen met zijn vriendjes Bij, Egel, Eekhoorn en Max nog meer avonturen beleven. Alle 24 afleveringen zijn nu te zien in de Bollo-app waar je ook spelletjes ed kan vinden


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

AmikaDewi starstarstarstar

een superclub voor elke berenfan! Bekend onbekend, echt, verzonnen en noem maar op je vind het hier met veel info


petradepooh starstarstarstarstar

dit is de club voor elke berenfan. Ruimte voor echte beren en minder echte. Van bekend tot onbekend. Van leuk tot leed alles kan je hier vinden


Meer aanbevelingen