bernard

Geplaatst op zondag 04 november 2018 @ 19:30 , 118 keer bekeken

Bernard, is een beer die bekend is als Backkom in zijn geboorteland Zuid Korrea.

De verhaaltjes van 5 minuten zijn geschreven door studio Screen21, en geregiseerd door José Luis Ucha Enríquez en Claudio Biern Lliviria. Hij begon als ondereel van Cartoon network's Sunday Pants. 

Bernard gaat over de gelijknamige ijsbeer, Hij spreekt nauwelijks maar communiceert met zijn vrienden en kijkers met geluidjes. Hij beland meestal in een soort van slapstick filmpje met een de pinguins Lloyd en Eva. Hoe ze t voor elkaar krijgen is elke keer weer de vraag maar Bernard ligt niet zelden door hun toedoen zwaar gewond op de grond op het einde van de flimpjes. Verder zitten er tal van leer elementen in om de aller kleinsten bijvoorbeeld te leren tellen tot 5 en kleuren.

Hij heeft buiten Lloyd en Eva nog meer vrienden zo is er Zack de hagedis, Goliath de chihuahua, Sam de baby, een hondje met de naam Pilot en de kerstman. Ook met hen bleefd hij tal van avonturen. Omdat de serie een onverwacht succes bleek kwam er een film; my friend Bernard, mug travel. Het kwam alleen uit in Groot Britannië en Zuid-Korea

Verhaal film Mug travel
In 2007 kwam de film uit waarin een meisje, Bebe helemaal alleen is op kerstavond. Ze krijgt van de kerstman een magische medalion en zo begint een voor haar fantastisch avontuur. Ze reist per kopje en via teleportatie langs vele locaties. Zo beland ze op een exotisch eiland en op de noordpool. Ze krijgt gezelschap van Bernard en een van de pinguins op haar reis. 

titel serie: bernard
titel film;  My friend Bernard
Zender; Z@ppelin
Seizoenen; 5


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

petradepooh starstarstarstarstar

dit is de club voor elke berenfan. Ruimte voor echte beren en minder echte. Van bekend tot onbekend. Van leuk tot leed alles kan je hier vinden


AmikaDewi starstarstarstar

een superclub voor elke berenfan! Bekend onbekend, echt, verzonnen en noem maar op je vind het hier met veel info


Meer aanbevelingen